Jones Lang LaSalle numeste un nou director general al biroului din Romania, dupa ce Troy Javaher a fost promovat intr-o functie de conducere in cadrul departamentului regional de investitii. Gijs Klomp va prelua conducerea biroului din Romania.
Jones Lang LaSalle a anuntat numirea lui Gijs Klomp in functia de managing director al biroului din Romania, incepand cu 1 mai 2013.

Troy Javaher (foto articol) se va alatura echipei de Capital Markets din EMEA, in functia de director al departamentului de investitii din Europa Centrala si de Est. Promovarea lui Troy Javaher urmeaza numirii actualului director al departamentului de Capital Markets din CEE- Tomasz Trzoslo, care va deveni noul managing director al biroului din Polonia din aprilie anul curent.

Gijs Klomp (foto dreapta) a lucrat anterior la CBRE Global Investors (fost ING Real Estate Investment Management), fiind stabilit in Praga, unde ocupa functia de manager de tranzactii in CEE si concomitent director al departamentului de asset management pentru portofoliul de proprietati din Romania. Acesta a pus bazele biroului CBRE Global Investors din Romania si vorbeste fluent limba romana.

Dupa 6 ani de conducere a biroului din Bucuresti si o scurta perioada de tranzitie, Troy Javaher se va stabili in Praga, unde va prelua activitatile investitionale transfrontaliere din CEE, unde Jones Lang LaSalle are birouri in 7 tari (Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia si Slovacia). Troy se va alatura echipei EMEA Capital Markets, condusa de Richard Bloxam din Londra.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri