Aproximativ 250 de locuinte ANL din cartierul Maior Bacila din sectorul 2 si alte 500 de apartamente din cartierul Constantin Brancusi din sectorul 6 vor fi date in folosinta in 2007, valoarea totala a investitiei fiind de 70 milioane lei, a declarat ministrul delegat, Lazlso Borbely.

"in acest an vom preda aproximativ 250 de locuinte in valoare de 30 milioane lei construite in sectorul 2, cartierul Maior Bacila, si alte 500 de apartamente din cartierul Brancusi, sectorul 6, in valoare de 40 milioane lei", a precizat Borbely, citat de NewsIn.

Ministrul delegat a mai spus ca acestor locuinte li se adauga 440 de apartamente oferite prin credit ipotecar, respectiv 80 in sectorul 2 si 360 in cartierul Brancusi. "Prin credit ipotecar, program prin care statul acorda o subventie de 20% pentru tineri, vor fi date 80 de apartamente in sectorul 2 si 360 in sectorul 6", a mentionat ministrul delegat prezent la ceremonia de inmanare a cheilor locuintelor ANL din soseaua stefan cel Mare construite pentru medicii rezidenti.

Directorul ANL, Gheorghe Popescu, a declarat ca exista in acest moment proiecte pentru construirea, in sectorul 6, a 134 de case si 100 de apartamente prin credit ipotecar, iar in sectorul 4 alte 96 de apartamente care vor fi date in chirie.

Ministrul delegat a subliniat buna colaborare pe care ANL a avut-o cu administratiile locale ale sectoarelor 2 si 6, colaborare care insa nu s-a materializat si in cazul celorlalte sectoare . "La nivelul Bucurestiului avem o relatie buna cu sectoarele 2 si 6, iar cu celelalte nu stiu exact ce se intampla, dar presupun ca este vorba de lipsa de teren", a opiniat Laszlo Borbely.

Acesta a mai precizat ca s-au reluat lucrarile la constructiile ANL din cartierul Henri Coanda. "in ceea ce priveste cartierul Henri Coanda s-au clarificat toate problemele juridice si s-au reluat lucrarile, astfel incat speram ca in vara anului 2008 cele 1.100 de case sa fie predate", a explicat ministrul delegat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri