Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat 833 unitati locative de la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii iulie in cadrul programului \"Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii\" si estimeaza ca pana la sfarsitul lui 2007 vor fi date in folosinta circa 2.000 de locuinte.
Cele mai multe locuinte din cadrul programului "Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii" au fost acordate in luna iulie cand a fost facuta receptia a numai putin de 216 apartamente in opt judete ale tarii. Agentia Nationala pentru Locuinte a mai receptionat, in mai, alte 106 unitati locative, in Ilfov, Prahova, Galati si Dambovita, iar in aprilie au fost predate tinerilor din Dragasani 40 de locuinte noi.

Alte 100 de locuinte destinate inchirierii au fost receptionate in luna martie de ANL, acestea fiind predate tinerilor din Bucuresti, Ploiesti si din localitatea Marghita din Bihor. Primariile din cinci judete au primit de asemenea, in februarie, 178 de locuinte construite prin ANL, care au fost repartizate tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani. Blocurile au 3-4 etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere.

Blocurile construite de ANL in cadrul Programului de Constructii Locuinte pentru Tineri, destinate inchirierii sunt in garantie pe o perioada de doi ani si orice problema semnalata de locatari in aceasta perioada este rezolvata de firmele de constructii cu care sunt incheiate contractele. Dupa finalizare, Agentia Nationala pentru Locuinte preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa.

Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa isi desfasoare activitatea in localitatea respectiva.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri