Meteorologii au transmis o noua avertizare cod galben, de luni pana marti dimineata, pentru 26 de judete, unde va ninge si se va depune strat nou de zapada, iar vantul va depasi la rafala 70 de kilometri pe ora.

Potrivit avertizarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, de luni, ora 11.00 si pana marti, la ora 09.00, va ninge si se va depune strat nou de zapada, la inceput in Maramures, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni, apoi in restul zonei montane si local in Transilvania, iar cantitatile de precipitatii vor depasi izolat 15 litri pe metru patrat.

In zona de munte, vantul va avea la rafala viteze ce vor depasi 70 de kilometri pe ora, iar pe creste si 100 de kilometri pe ora, viscolind si spulberand zapada, scrie Mediafax.

ANM a precizat ca intensificari ale vantului vor fi si in restul teritoriului, cu viteze mai mari in est, unde in cursul noptii de luni spre marti va atinge 70-80 de kilometri pe ora, viscolind ninsoarea pe arii restranse in nordul Moldovei.

In Crisana, vestul Transilvaniei si local in Moldova, precipitatiile vor fi si sub forma de ploaie si lapovita, favorizand aparitia poleiului.

Avertizarea cod galben a fost emisa pentru judetele Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Hunedoara, Caras-Severin, Timis, Arad, Alba, Cluj, Bihor, Salaj, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Bistrita-Nasaud si Maramures.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri