Pokemon Go poate fi considerata una dintre cele mai populare aplicatii care au aparut in ultimul timp. Jocul a adunat in cateva saptamani o multime de fani care au decis sa plece la "vanatoare de pokemoni". In video-ul de mai jos puteti observa isteria creata de aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York.

Pokemon Go a starnit interesul oamenilor din diferite colturi ale lumii, un barbat din Noua Zeelanda chiar a demisionat pentru a putea sa se joace "Pokemon Go" in regim "full-time"

Nintendo a cunoscut o capitalizare de piata in crestere cu 7,5 miliarde de dolari in doua zile, investitorii recompensand succesul Pokemon Go, prima incursiune a companiei japoneze pe segmentul jocurilor destinate dispozitivelor mobile.

In imaginile de mai jos puteti observa ce a provocat aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York. Se poate vedea cum un tanar isi abandoneaza masina pornita pentru a pleca in cautarea pokemonului.

Sursa foto: Randy Miramontez / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri