Christian Tour se extinde in Europa si deschide noi birouri in Ungaria, Serbia si Polonia. Compania de turism a decis sa se extinda ca urmare a faptului ca celelalte afaceri din Europa au adus, anul trecut, venituri de 7,5 milioane de euro.

"Interesul tot mai crescut pentru calatorii in randul locuitorilor din Europa Centrala si de Est ii determina pe multi din marii touroperatori sa se orienteze catre aceste piete. Polonia, Serbia, Ungaria si Cehia se regasesc printre principalele piete din regiune care trimit turisti in Grecia si Turcia intr-un numar tot mai mare de la an la an. Acest lucru a fost confirmat de agentiile de turism de incoming, dar si de hotelierii din aceste tari", se arata intr-un comunicat al agentiei.

Christian Tour mai are afaceri in Turcia, Grecia si Spania, care i-a adus o cifra de afaceri de 7,5 milioane euro in 2014.

“Am inceput sa investim in agentii de turism din strainatate in 2012, cand a aparut Memento Turcia, urmat la scurt timp de Memento Spania. La inceputul lui 2014, a venit momentul intrarii pe piata hoteliera din Grecia, iar, la finele aceluiasi an, am deschis prima agentie de turism sub brandul Christian Tour din afara granitelor Romaniei: cea din Chisinau. Pe toate aceste piete am inregistrat succese importante si am acumulat experienta si expertiza atat in turismul outgoing, cat si in cel incoming. De aceea, pregatim deschiderea de filiale Christian Tour in Ungaria, Serbia si Polonia, si, de asemenea, planificam inceperea de curse charter din aceste tari catre destinatiile turistice consacrate din Grecia, Turcia, Spania”, a declarat Cristian Pandel, fondator si actionar majoritar al Christian Tour.

Christian Tour este proprietarul unui resort de 4 stele in Insula Corfu din Grecia, Memento Kasioppi Resort, inaugurat in 2014. Atat in sezonul 2014, cat si in cel actual, cei mai multi turisti din resort au provenit din Cehia, Polonia, Romania si Marea Britanie.

Christian Tour este cel mai mare touroperator de chartere din Romania. In 2014, a incheiat cu o cifra de afaceri de 47,8 mil. euro (213 mil. lei) si un profit net de 516.000 euro (2,3 mil. lei), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Sursa foto: Christian Tour

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri