De Black Friday, Vola.ro vinde bilete de avion la 1 euro dus-intors Madrid, Barcelona, Paris, Londra, Milano sau Lisabona si city-break-uri de la 10 euro/persoana. De asemenea, vor fi reduceri de pana la 80% pentru vacante mai lungi in mai multe insule europene.

Oferta de 1 euro pe bilet de avion dus-intors este valabila pentru 600 de bilete de avion. Promotiile devin active in dimineata zilei de 18 noiembrie.

City break in Europa de la 9.99 euro de persoana

De Black Friday, cu 9.99 euro/persoana romanii vor putea cumpara un city break la Roma (2 nopti cazare + bilet de avion), redus cu 90% sau un city break la Praga (2 nopti cazare + bilet de avion) cu 99 euro/persoana, vacanta fiind redusa cu 72%.

Oferte de vacante pentru Revelion si vara lui 2017 (sejururi cu 7 nopti de cazare + avion):

  • Vacanta in Skiathos, reducere 81%, cazare in Vila Dionissos, la 99 euro/persoana
  • Vacanta in Skiathos, reducere 59%, cazare in Vila Albanis, la 179 euro/persoana
  • Vacanta in Skiathos, reducere 53%, cazare in Vila Alissia, la 189 euro/persoana
  • Vacanta in Lefkada, reducere 53%, cazare in Vila Sunny Garden, la 49 euro/persoana
  • Vacanta in Lefkada, reducere 38%, cazare in Vila Iris, la 259 euro/persoana
  • Vacanta in Madeira, reducere 39%, cazare la Hotel Melia Maderia Mare, la 549 euro/persoana
  • Vacanta in Corfu, reducere 24%, cazare la Hotel Royal Boutique, la 359 euro/persoana
  • Vacanta in Creta, reducere 29%, cazare la Hotel Bay View la 399 euro/persoana
  • Vacanta in Atena, Revelion 2017, reducere 24%, la 259 euro/persoana
  • Vacanta in Turcia, reducere 79%, cazare la Hotel L’Ancora Beach, la 99 euro/persoana

Pentru rapiditate si pentru a asigura blocarea tarifului preferential, Vola recomanda plata cu cardul. Pentru biletele de avion aceasta este disponibila in procesul de cumparare, iar la vacante/city break-uri plata se va face imediat dupa ce clientul este contactat de un agent Vola, care ii va trimite un link de plata cu cardul.

Vola este una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, alaturi de TUI TravelCenter/Eurolines, Perfect Tour, Christian Tour, Happy Tour. Pe piata online, principalii jucatori sunt Paravion, Tripsta si eSky. In 2015, Vola Romania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, inregistrand o crestere de 54% fata de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

Sursa foto: Alberto Pérez Veiga/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri