Compania Bellavista Golf Villas & Resort vrea sa contracteze lucrari de amenajare a unui teren de golf si constructie a unui centru sportiv in comuna Fantanele din judetul Arad, proiect estimat la 61,8 milioane lei fara TVA, si cofinantat cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional.
Proiectul include, printre altele, un teren de golf cu 18 gauri, terenuri de tenis, o zona de intretinere cu depozite si birouri si un centru sportiv cu piscina, potrivit unui anunt al companiei, informeaza Mediafax.

Termenul de finalizare al contractului este de 450 de zile de la data atribuirii.

Finantarea proiectului este realizata in principal din fonduri europene (70%), diferenta fiind asigurata din bugetul propriu al beneficiarului.

Ofertantii trebuie sa fi inregistrat in intervalul 2007-2009 o medie a cifrei de afaceri de minim 122 milioane lei, iar media profitului operational in acest interval trebuie sa fie pozitiva.

Lucrarile vor fi atribuite prin licitatie deschisa, unde criteriile de atribuire sunt pretul ofertei, cu o pondere de 30%, propunerea pentru organizarea si desfasurarea lucrarilor (34%), programul de calitate pentru executarea lucrarii (18%), programul de intretinere a terenului de golf (13%), perioada de garantie (5%).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 februarie 2011.

Compania Bellavista Golf Villas & Resort din Arad este controlata, prin intermediul Brixia Real Estate, de patru persoane fizice cu cetatenie italiana, dar si doua firme inregistrate in Italia. Astfel, capitalul Brixia este detinut de Angelo Tempini (24,5%), Enrico Tempini (24,5%), Enrico Consoli (33,3%), Stefano Consoli (15,6%), iar firmele Nargeco SRL si Campagnia Orientale RE au fiecare 0,9%.

Brixia Real Estate detine 60% din capitalul Bellavista Golf Villas & Resort, iar diferenta este in posesia unor firme inregistrate in Romania sau Italia, respectiv Torontal RE (10,2%), Rizzinelli Romania (10,4%), Bertelli Re (0,3%), Tempini SPA (4,9%), Pentacos SRL (1%) si Immobiliare Volturno (12,8%).

Potrivit informatiilor beneficiarului, proiectul este denumit Butterfly Park.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri