BCR: Top managementul, schimbat din temelii

BCR: Top managementul, schimbat din temeliiConsiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a adoptat saptamana aceasta o serie de decizii privind structura Comitetului Executiv al Bancii Comerciale Romane.

Comitetul Executiv al BCR va fi extins de la de cinci membri in prezent la sapte, prin includerea pozitiei de vicepresedinte executiv operatiuni (Chief Operating Officer) si a pozitiei de vicepresedinte executiv Trezorerie, Piete de Capital si Group Large Corporates, functie de sine statatoare nou infiintata.

Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane l-a numit pe Tomas Spurny (46 de ani) (foto) in pozitia de Presedinte Executiv al BCR, acesta urmand a prelua mandatul, incepand cu data de 1 Aprilie 2012, de la Dominic Bruynseels, actualul Presedinte Executiv al carui mandat expira.

Sursa foto front: freedigitalphotos.net.

Mai multe detalii, in articolul:

BCR, cea mai mare banca din Romania, isi schimba din temelii echipa de top management


Ringier: Nou sef de publicitate via Romania libera

Ringier: Nou sef de publicitate via Romania liberaRingier Romania, compania care editeaza cotidianul Libertatea si totodata unul dintre cei mai mari editori de presa de pe piata locala, l-a numit pe Cezar Burlan, fostul publisher al cotidianului Romania Libera, in functia de director de publicitate.

Burlan si-a inceput mandatul la 1 februarie, iar decizia este determinata de extinderea portofoliului de print al Ringier, in contextul preluarii Edipresse, potrivit unui comunicat al companiei.

In prezent Ringier are in portofoliu publicatiile Libertatea, Libertatea pentru Femei, Unica, Joy, Lumea femeilor, Bravo, Bravo Girl, TV Mania, TV Satelit si Auto Bild. Odata cu achizitia companiei Edipresse A.S. Romania, Ringier preia de la aceasta grupul de publicatii Elle, revistele Avantaje, Look!, Psychologies, Intamplari adevarate, Povestea mea, Lucru de mana, Povesti de viata si Baby, Viva!, Popcorn si divizia custom publishing.

Mai multe detalii, in articolul:


Ringier il numeste sef pe publicitate pe Cezar Burlan, fostul publisher al Romania Libera


Wienerberger Romania: Nou sef

Wienerberger Romania: Nou sefCorneliu Fecioru (foto), in prezent membru in Consiliul de Administratie Wienerberger Romania, a preluat functia de director operational pentru compania producatoare de blocuri ceramice.

Fecioru are o experienta de peste 15 ani in pozitii executive, din care 11 ani in piata de constructii, ocupand functii cheie in echipele de management ale unor companii precum Lafarge Romania si Gebruder Weiss.

„Wienerberger a pariat pe piata locala din primii ani de activitate in Romania, a investit peste 75 milioane euro de la intrarea pe piata si pana in prezent, a format o echipa puternica si a creat toate premisele pentru crestere si dezvoltare durabila”, a declarat Corneliu Fecioru.

Mai multe detalii, in articolul:


Un fost director LaFarge preia sefia filialei locale a Wienerberger





X-Trade Brokers Romania: Nou director general

X-Trade Brokers Romania: Nou director generalSucursala din Romania a X-Trade Brokers are un nou director general dupa ce Victor Safta a fost inlocuit cu polonezul Tadeusz Kuropatwinski.

Safta s-a retras din functie pentru a-si pune in aplicare alte proiecte, se arata intr-un unui comunicat de presa al casei de brokeraj.

Tadeusz Kuropatwinski lucreaza pentru X-Trade din anul 2009 ca Associate Manager la sediul central din Polonia, iar din 2010 a ocupat functia de director adjunct al sucursalei din Romania, fiind responsabil cu coordonarea departamentelor de marketing, resurse umane si financiar.

Mai multe detalii, in articolul:


X-Trade Brokers isi schimba seful pe Romania


Actavis Romania: Nou director financiar

Actavis Romania: Nou director financiarFiliala locala a grupului farmaceutic islandez Actavis l-a numit pe Alexandru Banu in functia de director financiar. Alexandru Banu ii succede in acest post lui Adrian Mitirita, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Anterior, Banu a ocupat functia de director financiar pentru Romania, Zona Adriatica, Balcani si Tarile Baltice la compania farmaceutica GlaxoSmithKline (GSK).

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Alexandru Banu are o experienta de peste 10 ani in industria farmaceutica, in cadrul unor companii ca GSK si Abbott Laboratories. El s-a alaturat Actavis la inceputul anului curent.

Mai multe detalii, in articolul:

Compania farma Actavis are un nou director financiar


Musat & Asociatii: 4 avocati promovati

Musat & Asociatii: 4 avocati promovatiCasa de avocatura Musat & Asociatii si-a inceput anul cu promovarea a patru noi parteneri - Monia Dobrescu, Alina Elena Popescu, Ionut Bohalteanu si Iulian Popescu. Numarul partenerilor Musat & Asociatii ajunge astfel la un total de 16.

„Toti cei patru noi parteneri - Ionut, Iulian, Alina si Monia - provin din interiorul firmei, fiind avocati formati la «Scoala Musat & Asociatii», iar promovarea lor in pozitia de partener reprezinta o recunoastere a eforturilor, dedicarii si succeselor pe care le-au inregistrat de-a lungul timpului in proiecte in care au asistat clienti de referinta pentru portofoliul firmei, dar si pentru piata locala, in general”, a declarat Gheorghe Musat (foto), Senior Partner Musat & Asociatii.

Mai multe detalii, in articolul:

Musat ajunge la 16 parteneri dupa promovarea a patru avocati


Romgaz: Nou director general interimar

Romgaz: Nou director general interimarDirectorul de furnizare din Romgaz Medias, Dumitru Chisalita, a fost numit director general interimar al producatorului de gaze, in locul lui Marcel Piteiu, cercetat intr-un dosar in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale, au declarat pentru Mediafax surse din MECMA.

Fostul director general al Romgaz, Marcel Piteiu, a fost suspendat din functie la cerere, in luna ianuarie, pe perioada cercetarilor efectuate de DIICOT in dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale si complot.

La acea data Ministerul Economiei, actionarul majoritar al Romgaz, a aratat ca producatorul de gaze va fi condus de un sef interimar, dar nu a indicat persoana care va prelua functia.

Mai multe detalii, in articolul:

Romgaz are un director general interimar, dupa ancheta deschisa de DIICOT


UNIQA Asigurari: Nou vicepresedinte

UNIQA Asigurari: Nou vicepresedinteRomeo Jantea (51 de ani), unul dintre cei mai cunoscuti specialisti de pe piata de brokeraj in asigurari, este noul vicepresedinte al Directoratului UNIQA Asigurari si chief sales officer (CSO).

“Ma alatur grupului UNIQA cu incredere ca vom realiza obiectivele de crestere si dezvoltare stabilite. Este un moment important pentru reorganizarea grupului si pentru implementarea noii strategii, care pentru Romania vizeaza in primul rand dezvoltarea profitabila si sustenabila a afacerilor. Un pas important in acest sens este demararea in anul 2011 a unui program de dezvoltare a carui implementare o vom continua in urmatorii ani. Vom pune accent pe extinderea fortei de vanzare si pe adaptarea produselor si serviciilor la schimbarile pietei", a declarat Romeo Jantea (foto centru), noul vicepresedinte UNIQA Asigurari.

Mai multe detalii, in articolul:

Romeo Jantea este noul vicepresedinte al UNIQA Asigurari


Lowe & Partners: Nou managing director

Lowe & Partners: Nou managing director„Avem un plan ambitios pe care ni l-am propus pentru agentiile din grupul nostru in 2012. Am hotarat sa o aducem alaturi de noi la conducerea Lowe&Partners pe Aura Toma, de ale carei experienta, profesionalism si entuziasm vom beneficia pentru a duce agentia intr-o noua etapa.

Oana Cociasu va ramane in board-ul grupului si va prelua noi atributii”, declara Veronica Savanciuc, presedinte si CEO al grupului Lowe.Aura Toma va prelua pozitia de Managing Director al agentiei de creatie Lowe&Partners incepand cu 1 martie 2012. Oana Cociasu, actualul Managing Director al companiei, va avea o noua responsabilitate in cadrul grupului Lowe.

Mai multe detalii, in articolul:


Lowe & Partners anunta numirea Aurei Toma in functia de managing director




Hidroelectrica: Vass, in comisia de privatizare

Hidroelectrica: Vass, in comisia de privatizareAndreea Paul-Vass, consilier pe probleme economice al premierului, a fost numita in postul de membru al comisiei pentru coordonarea procesului de privatizare a companiei Hidroelectrrica, prin decizie a primului-ministru.

Listarea Hidroelectrica a fost decisa de actionarii companiei, vineri, in AGA, dupa ce Guvernul a avizat inceperea procedurilor de cotare la Bursa a companiei, conform intelegerii cu Fondul Monetar International (FMI).

Mai multe detalii, in articolul:

Boc a numit-o pe Andreea Paul Vass in comisia de privatizare a Hidroelectrica


Serban & Asociatii: Inca 2 avocati in echipa de conducere

Serban & Asociatii: Inca 2 avocati in echipa de conducereSocietatea de avocatura Serban si Asociatii si-a intarit diviziile de consultanta si litigii prin cooptarea si numirea ca parteneri a avocatilor Corneliu Vasile Popa (dreapta), incepand cu data de 1 ianuarie 2012 si, respectiv, Ionut Sebastian Cazacu (stanga), incepand cu data de 1 februarie 2012.

Alaturarea noilor parteneri, cooptati de la firma internationala de avocatura Noerr, vine la doar cateva saptamani dupa promovarile interne ce au urmat procesului anual de evaluare a performantelor profesionale ale avocatilor, cand doi avocati au intrat in echipa de management, iar alti doi au fost avansati pe pozitia de Senior Associate.

Firma de avocatura are acum 10 parteneri.

Mai multe detalii, in articolul:

Serban & Asociatii coopteaza inca doi avocati in echipa de conducere


Lukoil Romania: Nou director

Lukoil Romania: Nou directorFiliala locala a grupului petrolier rus Lukoil are un nou director general, in persoana lui Victor Jumbei, care il inlocuieste pe Maxim Khitrov.

Maxim Khitrov va prelua functia de director general al Lukoil Severo-Zapadnefteproduct, potrivit unui comunicat de presa al companiei.
El a venit la carma Lukoil Romania in vara lui 2010, inlocuindu-l pe Constantin Tampiza, care a ramas in cadrul companiei ca reprezentant al presedintelui grupului petrolier, Vaghit Alekperov.

Noul director al Lukoil, Victor Jumbei, are 40 de ani si o experienta de 18 ani in sectoarele financiar-economic si de management in industria petroliera din Republica Moldova si Ucraina. Jumbei a studiat in Republica Moldova si este doctor in economie.

Mai multe detalii, in articolul:

Maxim Khitrov pleaca de la sefia Lukoil Romania. Vezi cine il inlocuieste