Monica Jitariuc va coordona departamentul de comunicare online al The Practice

Monica Jitariuc va coordona departamentul de comunicare online al The PracticeThe Practice anunta lansarea departamentului specializat de comunicare online si numirea Monicai Jitariuc (foto) ca Online Practice Director. Astfel agentia isi intareste competentele in aceasta arie a comunicarii, in linie cu strategia grupului din care face parte, Leo Burnett.

Monica Jitariuc are aproape 10 ani de experienta in marketing si comunicare. Inainte de a se alatura The Practice, a coordonat activitatile de PR ale Friends Advertising, a facut comunicare interna (Dacia, Renault, Nissan), marketing si PR comercial (Marketing Director la Automotive Trading Services, importator Citroën), ATL (Ogilvy & Mather), PR institutional (Ministerul Apararii Nationale).

„Ma bucur ca am venit la The Practice, o agentie cu prestigiu, si ca mi s-a incredintat rolul de a coordona componenta digitala a serviciilor agentiei. Este un moment propice pentru lansarea acestui nou departament, pentru ca in online-ul romanesc se intampla lucruri din ce in ce mai bune, iar oamenii devin din ce in ce mai profesionisti” a declarat Monica Jitariuc.

Noul departament va deservi in primul rand clientii curenti ai agentiei, fie ca sunt deja activi in online, fie ca vor fi „convertiti” la acest nou mediu.

Smartree Romania are un nou CEO

Smartree Romania are un nou CEOSmartree Romania, furnizor de servicii de externalizare a activitatilor de salarizare si administrare de personal, l-a numit in luna iunie a acestui an in functia de CEO pe Virgil Adrian Stanciu (34 de ani), acesta inlocuind-o pe Alina Kish, sotia lui Eric Kish, fondatorul companiei si cel care in prezent detine 44% din actiuni dupa ce a vandut in martie pachetul majoritar al Smartree catre fondul de investitii Enterprise Investors.

Virgil Adrian Stanciu (foto) a fost intre august 2009 si mai 2010 directorul financiar al Smartree si a coordonat tranzactia de preluare a companiei de catre fondul de venture capital EVF I Investments, administrat de Enterprise Investors.

"Intentia noastra este sa ne consolidam pozitia si sa extindem gama de servicii oferita clientilor nostri. Vrem sa devenim prima optiune pentru orice companie din Romania care doreste sa externalizeze serviciile de salarizare si administrare de personal sau munca temporara", afirma Adrian Stanciu.

Noul CEO al Smartree si-a inceput cariera in 1999 in Statele Unite ca membru al echipei Merrill Lynch, una dintre cele mai mari banci de investitii din lume, si apoi al Trezoreriei Statului Mississippi.

Schimbari la varful Intact si B1

Schimbari la varful Intact si B1Sorin Oancea, unul dintre cei mai longevivi manageri ai trustului Intact, paraseste compania pentru a deveni partener si co-actionar la B1 TV. Pe de alta parte, Radu Moraru (foto), producatorul emisiunii Nasul, paraseste B1 pentru o functie de management in cadrul RCS&RDS.

Sorin Oancea va deveni partenerul lui Bobby Paunescu, primind un pachet de actiuni care va ajunge treptat la 50% din postul de televiziune.

Radu Moraru ar urma sa ocupe pozitia de director general al unei televiziuni generaliste care va fi lansata de operatorul telecom RCS&RDS.

Arval Romania are un nou managing director

Arval Romania are un nou managing directorArval Romania, parte a BNP Paribas, are incepand cu luna noiembrie un nou managing director, in persoana lui Christian Busch (foto), a anuntat compania.

Christian Busch a detinut din anul 2004 si pana de curand functia de director de operatiuni al Arval Germania. Inainte de aceasta, noul managing director al Arval Romania a ocupat functia de director de logistica al Muller-Brot AG.

Christian Busch isi incepe mandatul avand ca prioritati dezvoltarea si consolidarea businessului Arval Romania si pozitionarea companiei ca lider al pietei de leasing operational. Printre obiectivele pe termen scurt ale sale se numara, de asemenea, si extinderea flotei de autovehicule, diversificarea serviciilor oferite clientilor si extinderea businessului cu servicii adresate consumatorilor.

Nestor recruteaza un director din Finante pentru divizia de consultanta fiscala

Nestor recruteaza un director din Finante pentru divizia de consultanta fiscalaDivizia de consultanta fiscala a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) l-a cooptat pe Dragos Doros (foto), fost director al departamentului Legislatie si Impozite Directe din Ministerul Finantelor Publice.

Experienta de 14 ani in sectorul public a lui Dragos Doros s-a consolidat pe diverse arii ale consultantei fiscale, printre care structurarea investitiilor si planificarea fiscala, due dilligence fiscal, asistenta in timpul proceselor de audit fiscal (incluzand asistenta in etapele administrative ulterioare), in domenii precum energie, transporturi, tranzactii imobiliare etc.

„Am ales sa ma alatur diviziei de taxe a NNDKP deoarece conceptul de ‚one stop shop' consolidat in ultimii doi ani este, din punctul meu de vedere, abordarea care se potriveste cel mai bine nevoilor actuale ale pietei. In plus, experienta acumulata in colaborarile cu institutiile publice locale si internationale o completeaza in mod firesc pe cea dobandita in mediul privat si astfel, impreuna cu ceilalti parteneri, vom continua constructia uneia din cele mai puternice echipe de profil de pe piata”, considera Dragos Doros, noul Partener al NNDKP Consultanta Fiscala.

"Tatal cimentului" renunta la conducerea Carpatcement Holding

"Tatal cimentului" renunta la conducerea Carpatcement HoldingMihai Rohan, 65 de ani, supranumit “tatal cimentului”, a anuntat ca va renunta, incepand cu 1 ianuarie 2011, la functia de director general al Carpatcement Holding, subsidiara locala a grupului HeidelbergCement.

El se afla in pozitia de director general al Carpatcement Holding din 2000. In anii '90 a condus peste 10.000 de oameni in calitate de director general al Romcim S.A., iar in prezent coordoneaza activitatea a peste 1.000 de salariati din trei fabrici localizate la Fieni, Deva si Bicaz.

“Ultimii 10 de ani de activitate, pe care i-am dedicat grupului Carpatcement, au fost cei mai plini si mai activi din viata si au incununat intr-un mod frumos cariera de peste 40 de ani pe care o am in industria materialelor de constructii. Este insa momentul sa ma retrag din activitatea operationala pentru a preda stafeta unui tanar profesionist si a putea sa ma dedic mai mult familiei. Las insa Carpatcement Holding pe maini foarte bune”, spune Rohan.

Stelian Gal il inlocuieste pe Baicusi la sefia Transelectrica

Stelian Gal il inlocuieste pe Baicusi la sefia TranselectricaDin ordinul ministrului Economiei si cu hotararea Consiliului de Administratie al Transelectrica, Stelian Alexandrul Gal a fost numit la conducerea companiei nationale de transport al energiei electrice.

Stelian Gal preia fraiele companiei dupa demisia lui Adrian Baicusi de luna trecuta.

Acesta este cel de-al doilea mandat al lui Gal la conducerea Transelectrica, dupa primul, intre 2005 si 2009. In perioada anterioara, Gal a ocupat functii in managementul companiei, pe pozitii de director general adjunct, director al sucursalei din Sibiu si de director tehnic.

Este licentiat al Facultatii Politehnica din Timisoara (1970), a obtinut doctoratul in protectie de distanta digitala (1990), este autor a peste 60 lucrari stiintifice prezentate in tara si in strainatate, a patru carti in domeniul electroenergetic si a doua brevete de inventie, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Omer Tetik este noul presedinte al Credit Europe Bank

Omer Tetik este noul presedinte al Credit Europe BankActionarii Credit Europe Bank l-au desemnat pe Omer Tetik in functia de presedinte al bancii, el urmand sa isi preia responsabilitatile dupa finalizarea procedurilor de aprobare ale BNR.

Omer Tetik a ocupat anterior pozitia de prim-vicepresedinte al bancii.

Actualul presedinte, Murat Sabaz, va continua sa activeze ca membru in Consiliul de Administratie al bancii si va coordona toate investitile financiare ale Credit Europe Group in Romania.

Actionarii au decis si alegerea lui Murat Basbay, noul CEO Credit Europe Group, in functia de membru al Consiliului de Administratie al Credit Europe Bank Romania. Schimbarile din structura organizatiei aprobate de catre Adunarea Generala a Actionarilor vor fi supuse aprobarii Bancii Nationale a Romaniei.

Omer Tetik face parte din conducerea executiva a Credit Europe Bank din 2000 si a condus de-a lungul timpului Diviziile Treasury, Financial institutions, Retail Banking si Carduri.