Timisoara: Mall agro-alimentar in locul Pietei Iosefin

Timisoara: Mall agro-alimentar in locul Pietei IosefinPiata Iosefin se va transforma in primul mall agroalimentar din tara si va functiona intr-o cladire noua de 8.000 de metri patrati, scrie deBanat.ro, care anunta ca edilii demoleaza vechea piata si au eliberat deja terenul pe care va fi ridicat noul mall.

Parterul este gandit ca spatiu unde se vor vinde legume si zarzavaturi, apoi va fi un etaj partial unde se vor comercializa flori, coroane, ghivece, peste si cereale. La etajul intai se vor vinde produse din carne, lapte si branza, iar la etajul al doilea municipalitatea va amenaja mai multe localuri de alimentatie publica, precum si spatii de desfacere pentru marfuri industriale.

Sursa foto: primariatm.ro

Cluj: Constructor in insolventa sustinut de clientii tepuiti

Cluj: Constructor in insolventa sustinut de clientii tepuitiCumparatorii de apartamente din blocul neterminat de pe strada Rasaritului cer la Curtea de Apel incetarea procedurii insolventei inceputa impotriva dezvoltatorului imobiliar CDI Invest, in speranta ca se vor relua lucrarile de construire, scrie Ziua de Cluj.

Cei 24 de oameni care au depus cereri de interventie in procesul in care CDI Invest contesta deschiderea procedurii insolventei au calitatea de creditori in dosarul de insolventa.

Brasov: Immofinanz vrea sa cumpere inca 2 terenuri

Brasov: Immofinanz vrea sa cumpere inca 2 terenuriAustriecii de la Immoeast (n.r: actualul Immofinanz) incearca sa cumpere terenurile pe care s-au aflat societatile comerciale brasovene Lubrifin si Lemexim, potrivit unor surse din piata, citate de Buna Ziua Brasov. Austriecii detin deja un teren de patru hectare, care a apartinut societatii IUS SA, situat intre cele doua suprafete pe care doresc sa le cumpere.

Cluj: Hotelul de langa Iulius Mall, redeschis turistilor

Cluj: Hotelul de langa Iulius Mall, redeschis turistilorPresedintele Consiliului Judetean (CJ), Alin Tise, a anuntat ca hotelul Univers T, situat in vecinatatea complexului Iulius Mall, a fost recalificat la trei stele, urmand sa intre intr-un amplu proces de promovare, pentru atragerea turistilor.

Toata aripa de vest este deja functionala, a declarat directorul hotelului, Brandusa Mandru, citat de Ziua de Cluj.