Compania Automotive Trading Services (ATS), controlata de fostul premier Calin-Popescu Tariceanu si finul sau Bogdan Bucurescu, va renunta definitiv la afacerile cu masini noi Citroen, dupa ce s-a reprofilat pe Ford, potrivit 0-100.ro.
Din iulie 2010 si pana in prezent ATS a comercializat si autovehicule Citroen (Pipera) si Ford (Baneasa).

ATS nu mai are contract cu Citroen Romania pentru a comercializa autovehicule noi din iulie 2010, insa compania detinuta de Tariceanu si Bucurescu a continuat si continua sa comercializeze masini noi Citroen in baza unui contact cu dealerul Citroen District Serv din Brasov. Acest contract de agent va expira in curand si nu va fi reinnoit.

Chiar daca ATS nu va mai comercializa autovehicule noi Citroen, avand in vedere expirarea contractului de agent, activitatile de service pentru aceasta marca vor ramane deschise in cadrul ATS.

Anul trecut, la 1 august Automotive Trading Services (ATS) a transformat centrul Citroen din Baneasa in dealer Ford. ATS este unicul reprezentant al motocicletelor Harley Davidson la noi in tara, din anul 2007.

ATS a fost unicul importator in Romania al autovehiculelor Citroen pana la 1 iulie 2007, cand marca franceza si-a deschis propriul birou de reprezentanta.

In 2009, Tiriac a renuntat la importul masinilor Mercedes-Benz. Omul de afaceri Ion Tiriac a semnat pe 13 noiembrie acordul comun prin care Daimler preia participatia de 49% detinuta de Grupul Tiriac in cadrul Mercedes-Benz Romania SRL.

Grupul Tiriac s-a retras din activitatea de import a marcii germane, ramanand insa partener activ in activitatea de distributie si service Mercedes-Benz in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri