Citroen a lansat in Romania noul model DS4, cu trei motorizari pe benzina si doua diesel, la un pret de pornire de 19.900 euro cu TVA.
Motorizarile diesel sunt 1,6 litri 110 CP si 2 litri 160 CP, iar cele pe benzina sunt 1,6 litri 120 CP, 155 CP si 200 CP.

DS4 are o forma de coupe desi are 5 usi. Portierele spate au geamurile fixe, iar manerele sunt ascunse pe laterale.

Modelul va avea 4.27m lungime, 1.81m latime si 1.53m inaltime. DS4 beneficiaza si de un portbagaj spatios de 370 de litri si numeroase compartimente de stocare inteligente.

In functie de nivelul de echipare, DS4 beneficiaza de discuri de frana ventilate cu diametru crescut (340 mm), precum si sistemul electronic de control al franarii in standard, incluzand ABS cu sistemul electronic de distributie a fortei de franare (EBD) si asistenta la franarea de urgenta (EBA).

Stilul exclusivist este evidentiat prin liniile cromate din partea inferioara a spoilerului, precum si prin liniile luminoase ale stopurilor ce raman aprinse atat ziua, cat si noaptea.

Interiorul este dominat de parbrizul panoramic, care se prelungeste cu plafonul. Posesorii modelului Citroën DS4 vor avea la dispozitie cinci feluri de combinatii de piele pentru scaune, incluzand si optiunea de a folosi doua culori.

Anul viitor, Citroen va lansa cel de-al treilea model al liniei DS, modelul DS5.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri