BMW Group Romania va lansa in octombrie noul model Seria 6 Coupe, care va fi disponibil la dealerii locali cu preturi cuprinse intre 80.352 euro si 82.646 euro, cu TVA inclus, a anuntat joi importatorul marcii germane.

A treia generatie Seria 6 Coupe este echipata cu trei versiuni de motorizari, doua pe benzina si una diesel, de 3 litri si 4 litri, care dezvolta intre 313 cai putere si 497 cai putere. Toate motoarele sunt combinate, in echiparea standard, cu transmisia automata Sport cu opt trepte, scrie Mediafax.

Viteza maxima a vehiculelor este limitata electronic la 250 kilometri pe ora, iar in functie de versiune pot accelera la suta de kilometri in 4,9 secunde - 5,5 secunde.

Pentru prima data, BMW Seria 6 este disponibil cu tractiune integrala pentru versiunea 650i. Printre echipamentele Seria 6 se numara farurile adaptive, volanul incalzit, acoperis panoramic operat electric si sistemul de navigatie.

In primele sase luni, in Romania au fost inmatriculate 731 autoturisme BMW, cu 13% mai multe fata de aceeasi perioada din 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si