Subsidiara locala a producatorului american de anvelope Goodyear Dunlop a deschis in Bucuresti si Pitesti cate un magazin-service din lantul de franciza Premio, ajungand astfel la 20 de francizati la nivel national, conform Mediafax.

Franciza Premio a fost lansata in Romania in urma cu doi ani, iar cele 20 de centre deschise pana in prezent au presupus o investitie cumulata de 9 milioane euro.

Pana la sfarsitul anului, lantul de franciza Premio va continua sa se extinda pana la 25 de magazine-service, iar pana la finele lunii septembrie este programata lansarea unui nou centru greenfield la Bacau.

Centrele Premio comercializeaza anvelope, accesorii si piese de schimb si desfasoara operatiuni de intretinere si montaj.

Programul de franciza Premio a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise in 1996, si este un concept al companiei Goodyear furnizat dealerilor in sistem franciza.

La nivel european exista peste 4.200 de magazine-service Premio, HiQ (Marea Britanie) sau Vulco (Franta), toate reprezentand acelasi concept.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cand ar trebui sa trec la anvelope de iarna?