Mandatul lui Gunther Seifert la conducerea Porsche Romania se incheie la 1 octombrie

Austriacul Gunther Seifert, unul dintre cei doi directori generali al importatorului auto Porsche Romania, va fi inlocuit in functie de un conational, Rainer Trischak, intrucat isi incheie mandatul la 1 octombrie, dupa cinci ani petrecuti in acest post.

Gunther Seifert va pleca in Salzburg, Austria, pentru a ocupa functia de director general al Porsche Informatik, noteaza Mediafax.

"Cea mai mare satisfactie pe care am avut-o in perioada in care am stat in Romania a fost ca am reusit ca in vremuri economice foarte dificile sa stabilizam reteaua de dealeri si sa o mentinem intacta. In ceea ce priveste viitorul pietei auto din Romania, este greu sa facem estimari, intrucat este strans legatam de evolutia economica din toata Europa, care pluteste in prezent in incertitudini", a declarat Seifert.

Succesorul lui Seifert, Rainer Trischak, are 41 de ani si a ocupat pana in prezent postul de director de produs, management si planificare pentru marca Volkswagen din cadrul Porsche Austria.

"Romania este o piata diferita de cea din Austria, unde vanzarile auto sunt oarecum constante. In Romania vorbim de o diminuare a pietei care a venit dupa un boom economic. Va trebui sa invat acesta piata, iar prioritatea mea in ceea ce priveste noua functie este sa crestem cota de piata a marcilor noastre", a spus Trischak.

Importatorul Porche Romania este condus de doi directori generali, celalalt post fiind ocupat de Brent Valmar.

"Atributiile companiei vor fi impartite in mod egal intre cei doi directori, ca si pana acum. Ne vom impartii responsabilitatile in functie de punctele de atentie si necesitati. Astfel, la nivelul intregii companii raspundem amandoi", a subliniat Valmar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri