BMW primeste comenzi pentru noile M3 Sedan si M4 Coupé, care costa de la 75206 euro cu TVA pentru M3 si 76508 euro cu TVA pentru Coupé.

BMW M3 si BMW M4 transfera tehnologia specifica motorsportului de pe circuit pe sosea, iar miile de tururi efectuate pe legendara bucla Nordschleife de la Nürburgring - cel mai dificil circuit de curse din lume - au pregatit noile modele pentru aceasta tranzitie.

Dezvoltat special pentru noile BMW M3 Sedan si BMW M4 Coupé, motorul cu sase cilindri dispusi in linie, caractersitica de turatii inalte si tehnologie M TwinPower Turbo, produce o putere maxima de 431 CP. Cuplul maxim de 550 Nm este disponibil pe o plaja larga de turatii si depaseste performantele precedentului BMW M3 cu aproximativ 40%.

In plus, motorul a inregistrat o reducere a consumului de combustibil si a emisiilor cu aproximativ 25%. Atat BMW M3 Sedan, cat si BMW M4 Coupé realizeaza sprintul de la 0 la 100 km/h in 4,1 secunde (cu transmisia optionala M cu dublu ambreiaj, cu sapte trepte).

Pentru a maximiza calitatile dinamice si pentru a asigura o eficienta excelenta s-a reusit o reducere a masei cu aproape 80 de kilograme in comparatie cu modelul anterior cu aceeasi echipare.

Citeste si:
Telekom Romania majoreaza preturile de la 1 martie
Telekom Romania majoreaza...

BMW M4 Coupé are o masa proprie de 1.497 de kilograme, gratie utilizarii riguroase a masurilor de design ultrausor inteligent. Acestea includ utilizarea masiva a materialelor ultrausoare, precum plastic ranforsat cu fibra de carbon (CFRP) si aluminiu, pentru o serie de componente ale sasiului si caroseriei. Astfel, ambele modele sunt echipate standard cu acoperis din fibra carbon.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Citește și
Business-ul lui Michael Schmidt a ajuns la 415 MIL. euro in 2019
Setari Cookie-uri