DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa si unul dintre liderii pietei din Romania, si-a extins reteaua de statii de alimentare pentru autovehiculele electrice si hibrid cu 500 de puncte incarcare, a caror amplasare poate fi consultata pe site-ul Ladenetz.de.

Folosind cardul DKV CARD + CHARGE, clientii isi pot incarca acum vehiculele, indiferent de marca, la peste 3.000 de puncte de incarcare accesibile autovehiculelordin Germania. Acestia pot avea acces la reteaua DKV, formata din 55.300 de puncte de acceptare in 42 de tari europene. Site-ul Ladenetz.de este, pana in prezent, rezultatul unui acord de cooperare dintre 50 de parteneri, care promoveaza extinderea si dezvoltatea unei retele extinse de statii de incarcare publice.

In timp ce in Germania numarul de autovehicule electrice a crescut, oportunitatile de alimentare a flotelor comerciale erau limitate. De multe ori, ele se puteau incarca numai local, iar soferii erau nevoiti sa poarte in portofel un numar mare de carduri si coduri. DKV CARD + CHARGE, lansat in prima parte a anului, rezolva aceasta situatie si umple golul din piata. El combina o serie de tehnologii intr-o singura retea unica de statii de incarcare ce acopera intreaga Germanie: in functie de operatorul de incarcare, utilizatorii se pot autentifica la punctul de incarcare, fie prin cipul RFID continut in card, fie printr-un cod QR si aplicatia +CHARGE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri