Premium Leasing, companie care ofera servicii de leasing operational si administrare de flote, si-a schimbat in iunie denumirea in Tiriac Operating Lease.

Tiriac Operating Lease este o companie 100% antreprenoriala. Odata cu schimbarea identitatii vizuale a companiei, clientii pot accesa o noua platforma online.

Pentru anul 2017, compania vizeaza o majorare a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% fata de 2017, pana la valoarea de 11 milioane de euro si administrarea unui numar de 2.500 de autovehicule, in crestere cu 20% fata de anul 2016.

Totodata, Tiriac Operating Lease isi propune sa se adreseze clientilor care necesita flote medii spre mici, de 15-20 de autovehicule, carora sa le furnizeze servicii personalizate si flexibile pentru optimizarea afacerilor acestora.

Sursa foto: Minerva Studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri