Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) atrage atenţia utilizatorilor care au cont pe portalul www.erovinieta.ro că au fost identificate atacuri de tip phishing, prin care aceştia sunt informaţi că urmează să le expire parola aferentă contului şi le este solicitată confirmarea păstrării acesteia.

"Menţionăm că, niciodată, compania nu a trimis şi nu va trimite emailuri prin care solicită utilizatorilor actualizarea datelor contului. În cazul în care consideraţi că aţi fost ţinta unui astfel de atac, vă recomandăm schimbarea parolei din secţiunea Profil a contului creat", se arată într-un comunicat al de CNAIR citat de Agerpres.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri