Gama de modele prezentata de marca Mini numara trei premiere mondiale la Salonul Auto de la Geneva, noul Mini John Cooper Works Cabriolet, Mini One Clubman si Mini One, care pot fi comandate in prezent in Romania.

Noul Mini John Cooper Works Cabriolet dispune de motorul cu patru cilindri, ce dezvolta 211 CP, cu turboalimentare cu turbina dubla si injectie directa pe benzina. Mini John Cooper Works Cabriolet accelereaza pana la 100 km/h in numai 6,9 secunde si atinge o viteza maxima de 235 km/h. In Romania poate fi comandat la un pret incepand de la 32.070 euro cu TVA.

Mini One Clubman vine cu un motor pe benzina, de 1,4 litri 95 CP, care accelereaza pana la 100 km/h in 11,6 secunde si are o viteza maxima de 183 km/h. Acest model este disponibil pentru comenzi in Romania cu un pret incepand de la 18.909 euro cu TVA.

De la 1 martie, Mini One de 75 CP poate fi comandat in Romania la un pret incepand de la 15.934 euro cu TVA. Consumul mediu de combustibil in ciclul de testare EU este de circa 5,3 litri/100 km, emisiile CO2 sunt de 128 grame per kilometru, iar acceleratia pana la 100 km/h se face in 13,2 secunde.

Mini dispune acum de o varietate de patru motoare pe benzina si unul diesel, in timp ce Mini Clubman ofera trei versiuni pe benzina si una pe motorina, iar la Mini Cabriolet se poate opta pentru unul din cele doua propulsoare pe benzina. Alaturi de aceste modele, sunt cele trei varfuri de gama care poarta emblema John Cooper Works.

Dupa lansarea pe piata a noului Mini Cabriolet, toate modelele vin acum echipate cu cele mai noi generatii de propulsoare. Un alt punct este introducerea pentru intreaga gama a tehnologiilor de imbunatatire a eficientei sub marca Minimalism. Acestea includ Brake Energy Regeneration (recuperarea energiei la franare), functia Auto Start/Stop si indicator al punctului de schimbare a vitezelor, disponibile standard pe toate versiunile modelelor. Mini ofera opt modele cu un nivel al emisiilor CO2 in ciclul de testare EU sub 140 grame per kilometru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Aceste mașini au cele mai mari rate ale mortalității șoferilor
Setari Cookie-uri