Renumitul institut de asigurari pentru siguranta rutiera "Insurance Institute for Highway Safety" (IIHS) din Statele Unite acorda automobilului Audi A3 cel mai inalt titlu, "Double Best Pick". Acesta este cel de-al treilea model Audi care obtine titlul "Double Best Pick" in 2005, Audi A4 si Audi A6 obtinand, la randul lor, acest important calificativ acordat pentru inaltul lor nivel de siguranta pasiva. Astfel, Audi devine primul producator de autovehicule din lume caruia celebrul institut de cercetari american ii confera distinctia "Double Best Pick" pentru 3 modele.

Aceasta reusita se datoreaza rezultatelor la testul de impact frontal si lateral la care a fost supus acest model Audi compact, in Statele Unite. Testul de impact lateral reprezinta o componenta extrem de provocatoare a seriei de teste de coliziune impuse de institutul IIHS. In acest test, vehiculele sunt lovite din lateral de o bariera mobila, cu viteza de 50 km/h. Forma barierei imita partea frontala a unei camionete sau a unui SUV. IIHS organizeaza in mod curent teste de impact, in numele industriei de asigurari din Statele Unite, pentru automobile de toate tipurile, pentru a le determina gradul de siguranta. Expertii in domeniu, dar si cumparatorii de autovehicule, atat din Statele Unite cat si din alte tari, acorda o atentie deosebita rezultatelor acestor teste.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri