Mazda a comercializat in primul semestru 509 autovehicule, in crestere cu 9% fata de intervalul similar al anului anterior.

Mazda a inregistrat o crestere a volumului de vanzari in luna iunie la 147 de unitati, mai mult cu 96% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In iunie a fost inregistrat cel mai mare numar de unitati lunare comercializate anul acesta de constructor in Romania. Cele mai bine vandute modele au fost Mazda2 cu 74 de unitati si Mazda3 cu 51 de unitati.

Si in cazul primelor sase luni, modelele care s-au vandut in cel mai mare numar de unitati au fost Mazda2, cu 208 autovehicule si Mazda3, cu 162 de masini. Acestea sunt urmate de Mazda CX-7 cu 92 de unitati si Mazda6 cu 38 de autoturisme.

Mazda2 si Mazda3, cele mai populare modele ale constructorului in Romania sunt disponibile incepand cu aceasta luna si in editii speciale cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la fondarea Mazda. Ambele modele beneficiaza de pachete de dotari suplimentare ce includ printre altele proiectoare de ceata, vopsea metalizata si jante de aliaj.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Test la Mediterana cu un nou SUV compact, Mazda CX-3