Asa cum va spuneam, Francois Coste a lucrat in cei 34 de ani de cariera, in doar trei companii. Cu toate asta, este realist si vizionar, pe deplin constient de tendintele din piata. Managerul considera ca astazi, pentru o cariera de succes, trebuie sa accepti sa-ti schimbi jobul din cand in cand, sa ai diversitate de medii si de experiente, conform Revistei CARIERE.

Inainte, cariera insemna studii, locul de munca, pensie. Astazi o cariera inseamna studii, studii in alternanta, job part-time, alt job part-time, job full-time, o sa devin antreprenor, apoi o sa devin consultant, redevin angajat si asa reusesc sa imi inchei cariera profesionala la varsta de 65 de ani, ca sa pot iesi la pensie. Dar continui sa muncesc si dupa ce ies la pensie, pentru ca in 42 de ani de cariera am acumulat o experienta extraordinara, care e valoroasa cand ies la pensie. Si asa cum va spuneam, Coste a avut el insusi posibilitatea de a testa cu echipele sale noi moduri de a lucra, cum ar fi munca de acasa, lucru pe care l-a testat atunci cand era manager la AXA in SUA.

Oamenii care muncesc de acasa muncesc mai mult si mai bine

La New York, managerul francez a descoperit ca lucrurile au mers mult mai bine pentru companie cand le-a permis oamenilor sa munceasca o zi din doua de acasa. Primul efect resimtit a fost o economie mare de bani, pentru ca a putut reduce suprafata birourilor la jumatate. Apoi a remarcat ca oamenii munceau mai mult si mai bine.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Uber Images / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri