Doar 3 din 10 angajatori ofera feedback in urma interviurilor de angajare. Mai mult decat atat, 70% dintre respondenti au declarat ca nu ar mai aplica niciodata, in viitor, pentru un job deschis intr-o companie cu care au o astfel de experienta (au mers la interviuri in urma carora nu au primit niciun fel de raspuns). Mai exact, se reconfirma faptul ca feedback-ul este principala metoda de "retentie" a candidatilor si ca ignorarea lui aduce deservicii majore reputatiei de angajator.

Pe de alta parte, intrebati care sunt principalele criterii in functie de care isi aleg angajatorul, 86% dintre respondenti au pus, in varful clasamentului, salariul si pachetul de beneficii. Aproape la fel de importanta (84%) este reputatia companiei, criteriu a carui importanta creste de la an la an. Pentru 73% conteaza programul de lucru, 72% mentioneaza flexibilitatea companiei, iar 16% mentioneaza, in premiera, parerile actualilor angajati despre companie si felul in care compania se preocupa de starea lor de bine la munca.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock.com