Topul celor mai cautate domenii de catre candidati este condus de Comert/Retail si sectorul de prestari servicii, potrivit eJobs. In ierarhia oraselor in care s-au facut cele mai multe angajari conduce Bucuresti, iar lista continua cu Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

70.000 de joburi au fost publicate pe platforma eJobs in prima jumatate a anului, cele mai multe apartinand angajatorilor din Comert si Retail (13.500 de locuri de munca), urmati de catre cei din sectorul Serviciilor (7.800) si din IT, care, in ultimul an, au crescut semnificativ in topul celor mai activi angajatori. Numarul total de aplicari din primele sase luni a ajuns la aproape 4,5 milioane, la un nivel similar cu aceeasi perioada a anului trecut.

Topul celor mai cautate domenii de catre candidati este condus de Comert/Retail, locul al doilea fiind ocupat de sectorul de prestari servicii. Urmatoarele cele mai cautate joburi sunt cele din Banking si servicii financiare, in timp ce sectorul IT a adunat, in perioada ianuarie - iunie 2019, circa 500.000 de aplicari.

Cele mai multe angajari s-au facut in Bucuresti - cu 29.812 de joburi, Cluj-Napoca (7.663 joburi), Timisoara (4.630), Iasi (4.353) si Brasov (4.312).

In acest moment, pe platforma de recrutare online sunt disponibile 31.000 de locuri de munca.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri