Andrei Cretu pleaca de la A.T. Kearney si se muta la PwC

Fost asociat in cadrul companiei de consultanta A.T. Kearney Romania, Andrei Cretu, in varsta de 29 de ani, s-a alaturat filialei locale a PricewaterhouseCoopers (PwC).

Andrei Cretu, cu o experienta profesionala de peste sase ani, va fi manager in cadrul departamentului de consultanta in management al PwC Romania.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, el are un MBA in cadrul Escuela Europea de Negocios (EEN), Salamanca, Spania.

In opinia sa, piata de consultanta in management din Romania nu a atins inca stadiul de maturitate, iar din punct de vedere al cosolidarii ofertei dinamica competitiva este destul de accentuata. Totusi, crede Andrei Cretu, clientii romani sunt deosebit de exigenti, asteptandu-se la recomandari concrete cu un impact clar, cuantificabil. “Vedem astfel o tendinta de a se pune foarte mare accent pe competentele operationale si de implementare ale consultantilor. Nu este suficienta o strategie frumos creionata, ci si o implementare reusita a acesteia”.

El se asteapta in continuare la un 2011 intens, in ascensiune fata de perioada precedenta din punct de vedere al volumului cererii, dar si al competitivitatii si cerintelor.

Totusi, vestile bune vin in doze mici. “Spun asta pentru ca am primit mai multe semnale imbucuratoare de la companii individuale. Fie ca se refera la stabilizarea cifrei de afaceri, la reusita unui process de restructurare cu un impact pozitiv in profitabilitate, la gandirea unei strategii de lansare pe o noua piata sau dezvoltarea unor produse care sa atace noi segmente, aceste vesti ne dovedesc ca pulsul mediului de afaceri romanesc incepe sa se stabilizeze”, afirma Andrei Cretu.

PricewaterhouseCoopers a anuntat recent numirea a doi noi parteneri in cadrul departamentului de consultanta pentru afaceri, Andrej Vizjak si Bogdan Belciu, care au lucrat, de asemenea, in cadrul A.T. Kearney.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri