Hotelul Rowa Dany din Sinaia a fost scos la vanzare cu 10 milioane de euro, plus TVA, bani pe care proprietarul unitatii turistice, Razvan Bondar, vrea sa ii investeasca intr-un proiect de producere de energie fotovoltaica langa Bucuresti, in valoare de 32 de milioane de euro.
"Am cumparat hotelul in urma cu trei ani, iar acum vreau sa-l vand pentru ca am nevoie de bani. Am scos, de asemenea, la vanzare, cu 1,7 milioane de euro, plus TVA, si hanul Camelot pe care il detin la Oradea. Vreau sa investesc in producerea de energie fotovoltaica", a spus Bondar.

El a adaugat ca detine un teren cu o suprafata de 10 hectare langa Bucuresti, pe care vrea sa dezvolte proiectul energetic.

Potrivit lui Bondar, investitia totala se va ridica la circa 3,2 milioane pe hectar, adica la 32 de milioane de euro.

"Nu vreau sa fac credit bancar pentru acest proiect", a mai spus el.

Hotelul Rowa Dany din Sinaia, clasificat la 4 stele, are 70 de camere, dintre care 4 sunt apartamente. Camerele au aer conditionat, televizor si internet gratuit. Hotelul are si un restaurant cu 130 de locuri, o sala de conferinte si centru spa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri