Retailerul britanic de fashion New Look lanseaza cel de-al doilea si cel mai mare magazin al brandului, dintre cele lansate in Romania anul acesta, la Baneasa Shopping City, pe 1 septembrie.
In ziua deschiderii, la ora 10.00, primii 200 de clienti New Look vor primi cupoane cadou in valoare de 60 de lei.

Alte 500 de vouchere, constand in cadouri si discounturi vor fi disponibile pentru cumparatori, incepand de maine.

Suprafata noului magazin va fi de 520 mp.

New Look a deschis pe 26 august primul magazin in AFI Palace Cotroceni, cu o suprafata de circa 500 metri patrati. In acest an, mai sunt programate doua deschideri in Polus Center Cluj si Maritimo Shopping Center Constanta.

Retailerul a anuntat recent ca vrea sa investeasca 10 mil. euro in Romania.

New Look detine 613 magazine in Marea Britanie si Irlanda, un punct de vanzare online si 305 magazine in Franta, sub marca Mim. Totodata, compania detine 27 de magazine New Look in Franta si Belgia, precum si francize in Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Kuwait, Egipt si Arabia Saudita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri