Grupul francez Gefco, operator de transport de autovehicule si de logistica auto, al doilea mare jucator pe piata din Romania dupa compania Schenker, devine comisionar vamal pe plan local, dezvoltandu-si astfel expertiza in serviciile de comisionare si consultanta vamala.

Gefco Romania poate asigura in mod direct toate operatiunile specifice de comisionare vamala pentru activitatile de import, export si tranzit, inclusiv serviciul de depozit vamal, care este operat, in prezent, in facilitatea de la Joita.

Compania franceza Gefco a devenit comisionar vamal autorizat in 1971, reprezentant fiscal in 1993 si, in prezent, la nivelul Grupului, 13 subsidiare sunt acreditate ca broker vamal, printre care si Romania.

Grupul ofera servicii de reprezentare fiscala pentru peste 150 de clienti din industria auto, farmaceutica, cosmetica, textila etc.

In plus, la nivelul grupului, 5 subsidiare detin statutul de operator economic autorizat (AEO), categoria simplificari vamale/securitate si siguranta - Franta, Spania, Cehia, Marea Britanie si Slovacia, in timp ce subsidiarele din Germania si Slovenia beneficiaza de facilitati de simplificare a operatiunilor vamale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Antreprenoarea care a făcut milioane de lei din piscine și tobogane
Setari Cookie-uri