Directorul diviziei de energie si mediu din Institutul de Proiectari si Studii Energetice (ISPE) Carmencita Constantin a preluat conducerea diviziei de servicii pentru termocentrale a grupului francez Alstom.

Carmencita Constantin va fi responsabila pentru serviciile pentru termocentrale ale Alstom in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, potrivit unui comunicat al Alstom, potrivit Mediafax.

Constantin este doctor in inginerie energetica si are 30 de ani de experienta in sector. Grupul Alstom activeaza in domeniul productiei si transportului energiei electrice, precum si in infrastructura feroviara. La nivel global, Alstom are 93.000 de angajati in aproximativ 100 de tari. In anul fiscal 2012-2013 Alstom a inregistrat vanzari de peste 20 miliarde de euro si comenzi de aproape 24 miliarde de euro. Alstom este prezent in Romania de peste 20 de ani. Pe piata locala grupul are 1.040 de angajati si deruleaza proiecte in sectoarele energetic, transport si retele de transport si distributie a energiei.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Directorul CFR SA si managerul Alstom Romania, cercetati de DNA