Daca, in cel mai bun caz, ai o idee despre ce si-ar putea dori mama, sora, sotia sau iubita, cand vine vorba de colege sau subalterne, cu siguranta intri pe un teritoriu strain si neprietenos tie. Flori, bomboane, felicitari ai tot oferit. Cum nu le cunosti personal, ca pe femeile din viata ta, dar le pretuiesti pentru munca si daruirea de care dau dovada in fiecare zi, vrei sa le surprinzi cu un cadou inspirat.

Stim ca esti pus in dificultate si pare ca e o situatie din care nu ai scapare, dar solutia exista, si e la indemana ta! Mai mult, cadoul va fi primit cu o reala bucurie si vei fi clar, personajul cel mai apreciat din birou. Ce femeie nu apreciaza cadoul de a-si cumpara/face/ alege singura cadoul?

Asadar, ofera-le bucuria de a alege, libertatea de a cumpara orice isi doresc cu cardul Compliments® sau Ticket Cadou® Cu siguranta ele au pus deja ochii pe un parfum, un ceas, o rochie sau o pereche de pantofi, astfel incat tu vei veni in intampinarea rasfatului lor. In plus, reteaua de magazine afiliate este atat de extinsa incat doamnele au la dispozitie o multime de posibilitati de shopping. Cu siguranta ca nu vor avea probleme in explorarea tuturor doleantelor si posibilitatilor.

Si pentru ca dar din dar se face rai, oferirea cardului Compliments® sau a tichetelor cadou vine cu beneficii si pentru tine. Sumele acordate in limita a 150 lei/ salariata sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale.

Mai mult decat atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%! Cardurile Compliments sunt carduri preplatite emise de Edenred Romania si functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Afla mai multe detalii despre avantajele si beneficiile Card Compliments® si Ticket Cadou® si cere o oferta personalizata pentru oricare dintre aceste produse si bucura-te de un 8 Martie perfect!