Lantul de supermarketuri Mega Image va incheia acest an cu 471 de magazine, dupa ce va opera de miercuri alte cinci unitati in Bucuresti, care se vor adauga celor trei magazine deschise pe 23 decembrie si Concept Store-ului din Baneasa inaugurat pe 24 decembrie.

Astfel, pe 23 decembrie a fost deschis un magazin Shop&Go pe Calea Dudesti nr. 188, cu o suprafata de vanzare de circa 90 metri patrati, un Mega Image in Fierbinti Targ, judetul Ialomita (550 metri patrati) si unul in Bragadiru, judetul Ilfov (circa 653 metri patrati), se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Mediafax.

Retailerul va inaugura miercuri alte cinci unitati, dintre care un Mega Image in Cladirea City Gate Turnul Nord din Piata Presei Libere (350 metri patrati) si patru magazine Shop&Go, pe Calea Grivitei nr. 168 (86 metri patrati), in Baneasa Park, pe soseaua Bucuresti-Ploiesti (73 metri patrati), pe Bd-ul Basarabia nr. 55 (88 metri patrati) si pe Bd-ul Alexandru Obregia nr. 2B (104 metri patrati).

"Anul 2015 a fost un an de referinta pentru noi, in care am ajuns la o pozitie consolidata pe piata, iar investitiile in proiectele noi au fost simtite direct de catre toti clientii nostri din comunitatile din care facem parte impreuna", a declarat in comunicat directorul general al Mega Image, Vasileios Stavrou.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea de 471 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD si Gusturi Romanesti.

Citeste si:
Programul Mega Image: ce magazine sunt deschise non-stop
Ce program de functionare au...

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia care opereaza in prezent pe trei continente.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mega Image a lansat o noua marca proprie