Wall-Street.ro si Societatea Nationala Nuclearelectrica organizeaza miercuri, 24 februarie, la Hotel Epoque, dezbaterea „Profesionisti in energie”. Evenimentul face parte din proiectul #RomaniaProfesionista si isi propune sa fie o dezbatere deschisa cu specialistii din acest sector, despre provocarile productiei de energie in Romania, dar si despre dificultatile legislative si nu numai pe care producatorii de energie le intampina.

Speakerii acestui eveniment sunt Daniela Lulache, CEO Nuclearelectrica, Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei si Niculae Havrilet, presedinte ANRE.

Evenimentul are un numar restrans de participanti, iar accesul se realizeaza in baza unei invitatii directe. Cu toate acestea, pentru ca ne dorim ca cititorii nostri sa fie implicati si activi la conferintele noastre, am pastrat 5 locuri disponibile pentru voi.

Asadar, daca esti interesat de subiect, daca lucrezi in domeniu, daca ai experienta necesara pentru a participa la aceasta dezbatere te invitam la eveniment! Trimite la adresa diana@wall-street.ro numele, functia, compania la care lucrezi si datele de contact si noi vom reveni cu toate detaliile.

Prin acest proiect, wall-street.ro isi propune sa fie un intermediar al dialogului constructiv dintre mediul privat si autoritati, punand umarul la creionarea de solutii concrete pentru rezolvarea problemelor din diferite industrii. La evenimentul dedicat profesionistilor din energie, ne dorim sa cautam solutii privind legislatia contractelor pe termen lung in energie, pentru exportul direct de energie, dar si sa dezbatem pe tema viitorului, sigurantei si al potentialului de crestere al ponderii energiei nucleare in Romania.

Citeste si:
Ministerul Energiei cauta iar profesionisti pentru companiile de stat
Ministerul Energiei reia...

Evenimentul va beneficia de acoperire editoriala exclusiva pe Wall-Street.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Daniela Lulache: Negocierile pentru reactoarele 3 si 4 reincep
Setari Cookie-uri