Societatea pentru Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport "SMART" cauta candiati pentru cinci pozitii de membru al Consiliului de Administratie.

Compania are 849 de angajati si o cifra de afaceri in 2015 de circa 85 mil. lei.

Conditii de participare pentru CA SMART

1. Persoana fizica cu capacitate deplina de exercitiu si stare de sanatate buna,
2. Absolvent de studii superioare cu diploma de licenta,
3. Experienta profesionala de cel putin 10 ani, din care minimum 5 ani in functii de management/administrare/coordonare,
4. Cunostinte de guvernanta corporativa,
5. Cunoasterea limbii romane,
6. Cunoasterea limbii engleze,
7. Sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile: gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, uz de fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita, spalare de bani (si alte infractiuni prevazute de Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si combatere a finantarii terorismului), bancruta simpla, bancruta frauduloasa (si alte infractiuni prevazute in Legea nr. 85/2006, respective Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a
insolventei si de insolventa),
8. Sa nu exercite concomitent mai mult de 3 mandate de administrare a unor intreprinderi publice.
9. Sa aiba o buna reputatie personala si profesionala,

Misiunea postului

Noii administratori vor fi mandatati cu atributiile stabilite prin actul constitutiv al societatii, Legea societatilor nr. 31/1990, O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice si vor avea ca principala misiune sa eficientizeze functionarea acestei companii intr-un timp rezonabil de scurt. Directiile si actiunile strategice vor fi discutate cu candidatii in fazele avansate ale procesului de recrutare in asa fel incat cel putin o parte dintre acestea si cateva obiective cuantificabile generice sa poata sa fie incluse in contractele de mandat ale noilor administratori, restul criteriilor de performanta urmand sa fie identificate si detaliate, cat mai repede posibil, si dupa preluarea postului.
Rolurile si responsabilitatile generale sunt cele obisnuite pentru orice post similar din mediul privat sau in companii publice de dimensiuni comparabile.
Profilul candidatului ideal este profilul uzual corespunzator nivelului de senioritate necesar ocuparii unui asemenea post intr-o companie privata sau publica de mari dimensiuni si cu o mare complexitate a activitatii.
Pachetul salarial si de beneficii va fi se va stabili conform prevederilor O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Cei interesati pot trimite un CV detaliat in limbile romana si engleza la adresa de email: smart@georgebutunoiu.com. Termenul de depunere este de 30 de zile de la data primei aparitii a anuntului.

Sursa foto: Maxx-Studio, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri