"Ce incerc sa fac tine intotdeauna de inovatie. Incerc sa aduc inovatie in sectorul medical si aici sunt mai multe proiecte, cum este Intermedicas care merge foarte bine si cel mai mare proiect pentru demnitatea varstnicilor. Cel din urma va fi cel mai mare complex medical din tara, de 30.000 mp, si va fi in special pentru varstnici", a mentionat Wargha Enayati.

Inca din 1995, dr. Wargha Enayati a fost printre primii care a introdus in sistemul medical o serie de inovatii. "In '95 era o inovatie sa faci consultatii intr-o unitate medicala privata sau sa ai colaboratori. Tot o inovatie era sa ai mai multe centre legate intre ele, sa faci prima achizitie de clinici si sa construiesti o retea in tara. Apoi, a durat vreo 7-8 ani pana cand spitalele au devenit profitabile. Iar baza tuturor activitatilor au fost abonamentele", a relatat fondatorul Regina Maria.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont