Investitia necesara acestei extinderi, ce ar urma sa aiba loc in urmatorii zece ani, se ridica la 300 de milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei. Pana in prezent, dezvoltatorul imobiliar Baneasa Developments a dezvoltat un proiect mixt office-retail-rezidential in nordul Bucurestiului, pe un teren de 224 de hectare. Preluarea terenului din domeniul public al statului printr-un contract ”incheiat cu incalcarea prevederilor legale”, potrivit rechizitioriului procurorilor, i-a adus omului de afaceri Gabriel Popoviciu, care controleaza Baneasa Developments, o condamnare definitiva de 7 ani de inchisoare.

In ciuda acestor probleme legale, ansamblul ramane in picioare si reprezentantii dezvoltatorului au comandat KPMG un studiu prin care sa determine potentialul de dezvoltare viitoare. Baneasa Developments opereaza in prezent cel mai mare centru comercial din Bucuresti, pe o suprafata de peste 80.000 mp si cu 364 de magazine.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont