Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" Constanta organizeaza licitatie deschisa pentru operatiuni de dragaj de intretinere, valoarea estimata a lucrarilor fiind de 27 de milioane de lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare, postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), informeaza Agerpres.

Durata contractului va fi de 24 de luni, incepand de la data atribuirii acestuia, iar locul principal de executare a lucrarilor este Portul Constanta.

"Obiectul prestatiei il constituie executia operatiunilor de dragaj de intretinere in bazinele si senalele porturilor maritime, dar si realizarea acestor lucrari in zonele afectate de situatii neprevazute, aparute pe perioada derularii contractului. Volumul ce se va draga pe perioada de maximum 24 luni va fi de 1.000.000 metri cubi. Volumele exacte din zonele de dragaj se vor calcula in vederea decontarilor pe baza ridicarilor hidrografice efectuate inainte si dupa dragaj, de catre beneficiar. Se vor executa lucrari de dragaj pana la incadrarea in valoarea contractuala", se mentioneaza in anunt.

Contractul nu intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice si nu poate fi impartit in loturi. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Banii provin din fonduri proprii, iar forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se va atribui contractul trebuie sa fie Asociere, conf. Art. 66 din Legea nr. 99/2016.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 29 iunie 2018, ora 16:00, iar data pana la care se primesc ofertele cererile de participare este 2 iulie 2018, ora 16:00.

Data limita de evaluare a ofertelor este 30 octombrie 2018, ora 18:00, iar perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este stabilita la 120 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Sursa foto: Shutterstock / Virojt Changyencham

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri