Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din Bucuresti si al 49-lea la nivel national.

Magazinul, amplasat pe Soseaua Dudesti-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.

Construita pe o suprafata de peste 14.500 mp., cea mai noua investitie a companiei Dedeman dispune si de o parcare compusa din 504 locuri. Noul magazin Dedeman din Pantelimon are o echipa compusa din 216 angajati.

“Deschiderea magazinului din Pantelimon este inca un pas in strategia noastra de a acoperi cat mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienti si accesibile din orice parte a orasului dar si din imprejurimile acestuia. Avem increderea ca proximitatea fata de client si timpul scazut de raspuns la cerintele acestuia ne pot mentine competitivi intr-o piata marcata de schimbari si provocari.”, a declarat Dragos Paval, presedintele companiei Dedeman.

Magazinul Dedeman din Pantelimon dispune de o gama de peste 45.000 de produse pentru constructii si amenajari interioare, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, utilaje si scule electrice.

Pe langa produsele variate, magazinul pune la dispozitia clientilor si cateva servicii auxiliare care sa ii ajute pe acestia in procesul de cumparare: serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea marfurilor si retur de produse. In plus, pentru proiectele de amploare care necesita o finantare suplimentara, operatorii de credit parteneri care au birouri in magazin propun oferte special gandite pentru clientii Dedeman si planurile lor de constructie, reabilitare sau amenajare a locuintei.

Dedeman si-a mentinut ritmul de crestere al business-ului la 20% si in 2017, la 6,34 miliarde de lei (1,38 miliarde de euro), comparativ cu 2016, an in care compania controlata de catre fratii Dragos si Adrian Paval a avut o cifra de afaceri de 5,25 miiarde de lei (1,17 milioanrde de euro). Evolutia business-ului Dedeman vine pe seama apetitului tot mai mare al romanilor pentru investitiile in case noi sau in renovari, dar si a extinderii activitatii la nivel national. O evolutie considerabila a fost inregistrata si in cazul profitabilitatii, pana la aproape un miliard de lei.

In acelasi timp, profitul inregistrat de Dedeman in 2017 a depasit 889 milioane de lei (195 de milioane de euro), in crestere cu peste 21% fata de 2016, de la 160 de milioane de euro.

Dedeman, businessul antreprenorial al fratilor Paval, fondat in 1992, dispune de o retea nationala de 49 de magazine, doua centre logistice si un parc auto propriu. Dedeam are o echipa de peste 10.600 de angajati la nivel national. In oferta Dedeman se regasesc peste 45.000 de produse ce acopera 11 domenii. Suprafata unui magazin Dedeman acopera intre 7.500 si 18.000 metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri