Asociatii companiei de servicii hoteliere Victoriei Business Plazza au decis majorarea capitalului social al companiei cu 9,2 milioane lei (2,6 milioane euro), pana la 18,85 milioane lei (5,3 milioane euro), conform informatiilor din Monitorul Oficial.

Majorarea cu 2,6 milioane euro s-a facut prin aport in numerar de catre compania austriaca WO Immobilienbeteiligungs care detine 99,99% din capitalul social al Victoria Business Plazza. Pentru majorare au fost emise 31.720 de parti sociale.

Dupa majorare, capitalul social al companiei a ajuns la 18,85 milioane lei (1,1 milioane dolari americani, 9,5 milioane lei, 2,6 milioane euro). Capitalul social este impartit in 64.784 de parti sociale a 291 de lei fiecare.

Victoriei Business Plazza este activa in domeniul serviciilor hoteliere si este una dintre firmele filialei romanesti a grupului hotelier francez Accor.

Grupul francez Accor a ridicat pe Calea Victoriei, langa Palatul Telefoanelor, hotelul Novotel, cu 12 etaje si 260 de camere. Hotelul a fost deschis in vara lui 2006.

In octombrie 2006, Accor a vandut hotelul Novotel cu 29,5 milioane euro diviziei de investitii imobiliare a grupului financiar Erste Bank, Sparkassen Immobilien AG.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cum impulsionează închiderea școlilor și a grădinițelor vânzările de jucării
Setari Cookie-uri