betahaus, o companie din domeniul spaţiilor de coworking din Europa, anunţă deschiderea primului său spaţiu din România, scrie Agerpres.

Conform unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES, continuând parteneriatul strategic cu grupul GTC, unul dintre principalii investitori şi dezvoltatori imobiliari din regiunile CEE şi SEE, betahaus lansează un spaţiu de coworking profesional complet echipat în centrul Bucureştiului, în zona Piaţa Victoriei. Amplasat pe două etaje în clădirea Premium Plaza, cu o capacitate de peste 170 de locuri, betahaus Victoriei oferă condiţii exclusive în 2024 pentru primii săi membri.

Decizia privind deschiderea spaţiului de coworking din Bucureşti are la bază succesul celor două locaţii de coworking din Sofia deschise anul trecut. Aceste spaţii dinamice, situate în două dintre cele mai mari districte de afaceri din Sofia şi ocupând o suprafaţă totală de 3.000 mp, sunt deţinute de grupul GTC şi operate de betahaus. Printre clienţii Betahaus Sofia se numără unele dintre cele mai importante companii din Bulgaria, respectiv KBC Global Services, Telefonica Tech şi Solar Edge, se menţionează în comunicat.

La locaţia sa din Piaţa Victoriei, betahaus a creat un spaţiu avansat şi elegant, mobilat conform celor mai înalte standarde de birou şi gestionat cu cea mai recentă infrastructură IT, control acces şi soluţii de securitate. Printre facilităţile principale se numără recepţia disponibilă pe tot parcursul programului, sălile de conferinţe, cabinele telefonice, imprimanta de clasă business, bucătăriile complet echipate, precum şi spaţiile pentru evenimente.

"Cea mai recentă completare a reţelei noastră globale de spaţii de coworking este una specială. Bucureştiul ne-a impresionat şi suntem foarte fericiţi să deschidem prima noastră locaţie în acest oraş vibrant. Suntem recunoscători GTC pentru că ne oferă oportunitatea de a intra pe piaţă şi aşteptăm cu nerăbdare să explorăm potenţialul acestui oraş în anii următori", a declarat Metodi Terziev, CEO betahaus.

betahaus este una dintre primele companii pentru spaţii de coworking din Europa, cu locaţii în Berlin, Barcelona, Hamburg, Sofia şi Bucureşti. Fondată în 2009 în Berlin, betahaus a devenit un loc unde oamenii puteau schimba mediul tradiţional de birou. Comunitatea este o combinaţie de startup-uri disruptive, agenţii digitale şi de marketing, companii globale de tehnologie, reprezentanţi corporativi, designeri, arhitecţi şi alţi freelanceri. Printre membrii cei mai distinşi ai comunităţii globale betahaus se numără companii precum Rakuten Viber, KBC Global Services, Omio, Vimeo, Telefonica Tech, Coursera, Siemens, Office RnD, Rambus, thyssenkrupp, Orderbird, ZAYO şi altele.

Sursa foto: Creative Lab / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri