În perioada 27-31 mai 2020, elefant.ro va organiza elefantFest, un târg de carte unde sunt așteptați să participe peste un milion de cititori din toată țara. Organizat exclusiv online, elefantFest poate găzdui, astfel, de 10 ori mai mulți pasionați de lectură decât reușeau să atragă, în trecut, cele mai populare târguri de carte tradiționale unde, în medie, la o ediție, participau aproximativ 100.000 de vizitatori.

Dorim să oferim iubitorilor de lectură posibilitatea de a participa, așa cum au fost obișnuiți în fiecare primăvară, la un eveniment cultural cu totul deosebit, în condiții de maximă siguranță. Totodată, sperăm ca, prin acest târg, să oferim o gură de aer industriei de carte, editurilor, partenerii noștri de 10 ani, într-un moment în care nu există posibilitatea de a organiza sau participa la un eveniment tradițional, offline. Toate costurile cu organizarea acestui eveniment vor fi suportate de elefant.ro.

Sergiu Chircă, CEO elefant.ro

Pasionații de lectură vor avea acces la peste 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză, multe noutăți, iar editurile participante vor oferi și ele multe surprize cititorilor. Nelipsitele lansări de carte vor avea loc, chiar și online.

Mai mult de 40 de edituri românești vor participa la târg, fiecare beneficiind de un stand digital, pe care îl vor amenaja după plac, în funcție de structura editorială și de stilul vizual specifice. Editurile beneficiază gratuit de standul digital de la elefantFest, dar și de întregul efort de marketing pe care elefant.ro îl va derula pentru promovarea evenimentului.

Pentru cititori, târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, totul în mediul online. Pasionații de lectură vor avea inclusiv posibilitatea de a achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată.

Citește și: Elefant.ro va organiza online târgul de carte elefantFest

elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză, editată de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.000.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin parteneri la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri