Restaurantul VacaMuuu extinde meniul de mic dejun cu 11 noi preparate. Prin intermediul său, VacaMuuu vizează atragerea rezidenților, antreprenorilor și publicului din corporațiile din proximitate pentru întâlnirile din prima parte a zilei, precum și o creștere cu 20% a veniturilor zilnice.

Menținerea restricțiilor la nivel de restaurante au determinat o abordare nouă pentru VacaMuuu, restaurant cu tradiție pe zona de steakhouse. În prezent, restaurantul din Floreasca funcționează la o capacitate de 35% din numărul total de mese.

Conceptul nostru de business de băcanie-măcelarie & Steakhouse ne-a ajutat sa trecem relativ bine peste perioada de stare de urgență. Redeschiderea teraselor nu ne-a adus însă un număr de clienți suficient de mare încât să compenseze scăderile evidente. În ciuda măsurilor de siguranță luate, oamenii sunt încă reticenți în privința servirii meselor în oraș, iar restricțiile oricum fac ca mesele care înainte erau ocupate de 6-8 persoane să fie acum disponibile pentru 2-4 persoane. De asemenea, există o scădere de peste 90% în numărul de turiști, astfel încât amprenta pusă de actualul context continuă să fie destul de mare.

Gabriel Grigore, Director General VacaMuuu

Pariu pe mic dejun

Prin urmare, una dintre măsurile luate de antreprenor este extinderea meniului, spre o zonă neabordată în cei 8 ani de existență ai restaurantului. Astfel, începând cu
1 August, acesta devine o destinație pentru mic dejun și brunch. Noua abordare vizează atât zona de clienți care lucrează în zonă și antreprenori, cât și segmentul de clienți rezidențiali, care locuiesc în proximitate. În special pentru aceștia, dar nu numai, VacaMuuu și-a modificat programul de weekend spre zona de brunch targetând inclusiv familiile cu copii.

Pentru perioada următoare, antreprenorul estimează că numărul de clienți va crește, datorită noii abordări, cu 20%.

Noul meniu Delicious Breakfast al VacaMuuu este disponibil începând cu 1 august. Printre preparatele-vedetă cu care VacaMuuu își dorește să atragă noi clienți se numără Omleta cu branză proaspătă de capră, Gouffre cu Somon afumat, Shakshuka și, bineînțeles, Steak&Eggs.

VacaMuuu a fost deschis la Piața Floreasca (Calea Floreasca 111) în anul 2012 și este una dintre destinațiile bucureștene în categoria restaurantelor tip Steakhouse. În 2019, cifra de afaceri a restaurantului a fost de 9,7 miloane de lei. Pentru acest an, cifra de afaceri estimată este de 7,6 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri