Ce stă la baza unei călătorii reușite?! Alegerea destinației potrivite, selectarea celor mai bune opțiuni de zbor și cumpărarea în siguranță a unui Bilet de Avion!

Dintre toate platformele pe care le-am cercetat în această direcție, cea mai echilibrată corelație a etapelor de mai sus am găsit-o pe noul site Zbor24.ro.

Apropo, știai că agenția și-a restructurat în totalitate site-ul, pentru a oferi călătorilor o experiență mai sigură, simplă și eficientă de navigare online? Cu toate că deja aveau o plaformă performantă, apreciem dorința lor constantă de îmbunătățire și adaptare la cerințele publicului.

Acum este mai ușor să găsești ofertele potrivite de zbor cu ajutorul motorului de căutare mai performant, care printr-un singur click îți prezintă sute de opțiuni de la peste 600 de companii aeriene din întreaga lume!

Hai să cunoaștem în detaliu sistemul inovator de rezervare a Biletelor de Avion Online, restructurat cu ajutorul unui mecanism eficient!

Să descoperim avantajele noului site Zbor24.ro, care deschid noi oportunități în explorarea lumii:

  • Design Modern cu un aspect mai User Friendly, în tonuri de albastru închis, care inspiră siguranță și libertate în mișcare!
  • Motor de Căutare mai performant cu mai multe opțiuni de zbor către orice destinație de pe glob!

  • Mai multe Metode de Plată și posibilitatea de a plăti cu doar 2 click-uri.
  • Noi locații, sute de călătorii și mii de zboruri așteaptă cât mai rapid să le descoperim.
  • Acum ne putem planifica călătoriile din timp - noul site ne oferă posibilitatea să adaugăm la favorite destinațiile preferate.

Apreciem că utilitatea site-ului Zbor24.ro nu se oprește aici, pe lângă cumpărarea Biletelor de Avion Online, platforma oferă și alte servicii, cum ar fi rezervarea hotelurilor și închirierea transportului.

Să nu uităm și de echipa dedicată care stă în spatele site-ului performant - 30 de agenți profesioniști cu experiență de peste 10 ani de activitate în domeniu, gata să ofere suport 24/7 pentru siguranța călătoriilor noastre.

Descoperă noi oportunități pentru mai multe călătorii, accesând noul site Zbor24.ro!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri