Frații Pavăl, antreprenorii care dețin lanțul de magazine de bricolaj Dedeman, au pus ochii pe o nouă investiție care urmează să fie finalizată în Craiova. Este vorba despre un proiect logistic.

Pavel Holding, vehiculul de investiții prin care operează frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, a preluat de la dezvoltatorul imobiliar Element Industrial, 30% din părțile sociale ale firmei Asset Proiect Craiova. Acesta din urmă era cunoscută anterior sub numele Eli 4 Craiova, localizată în zona de sud a orașului Craiova, pe drumul European E70 (DN6), la 4,0 km nord de intersecția cu Șoseaua de Centura Sud a orașului.

„Achiziționarea de către Pavel Holding - SRL de la Element Industrial Invest Partners – SRL a întregului pachet de 21 de părți sociale, în valoare nominală totală de 210 lei, reprezentând 30% din capitalul social al Societății și dobândirea către Pavel Holding a calității de asociat unic al Societății. Element Industrial Partners – SRL renunță la calitatea de asociat și cesionează toate părțile sociale deținute în număr de 21 părți sociale, în valoare nominală de 10 lei și fiecare valoare nominală totală de 210 lei, reprezentând 30% din capitalul social al Societății către asociatul Pavel Holding – SRL”, se arată în Monitorul Oficial.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri