Retailerul american de imbracaminte Elie Tahari intra pe piata romaneasca

Retailerul american de haine si accesorii Elie Tahari a incheiat un parteneriat cu Unitim Holding pentru distribuirea exclusiva a produselor brandului in Turcia si Romania, intentionand sa deschida cinci magazine noi in cele doua regiuni, in urmatorii cinci ani.

Elie Tahari vizeaza extinderea pe piata romaneasca si turceasca, prin acordarea licentei de comercializare a produselor sale companiei turcesti Unitim Holding. Primul magazin Elie Tahari urmeaza a fi deschis in toamna la Istanbul si va comercializa colectii de imbracaminte pentru femei si barbati.

Acesta este probabil primul dintre parteneriatele internationale incheiate de Tahari pentru comercializarea produselor sale sub marca proprie. Magazinul din Istanbul va fi primul din strainatate sub marca Elie Tahari.

"Datorita cunostintelor vaste ale grupului Unitim cu privire la piata de retail din Romania si Turcia, suntem convinsi ca acest parteneriat va permite companiei Elie Tahari sa-si intareasca prezenta pe plan mondial" a declarat presedintele si directorul executiv al companiei americane, Elie Tahari.

Grupul Unitim este cel care a adus brandul Harvey Nichols in Turcia, in 2006, si a colaborat de asemenea cu alte companii de renume international precum Chanel, Bally si Manolo Blahnik.

Grupul Elie Tahari este prezent pe cinci continente si opereaza peste 600 de magazine in SUA


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri