Continental Hotels intentioneaza sa deschida in urmatorii trei ani si jumatate un numar de 10 hoteluri de doua stele, care vor functiona pe conceptul low-cost, in principalele orase ale tarii.

"In Romania nu exista inca hoteluri de doua stele care sa fie caracterizate prin raportul calitate-pret. Hotelurile pe care le vom deschide se numesc "Hello" si vor ingloba exact acest concept, nou pentru Romania, si anume tarife low-cost la servicii de calitate" a declarat Michele Meoni, CEO Continental Hotels.

Reprezentantul Continental a anuntat ca seria de 10 hoteluri va incepe cu deschiderea unui hotel cu 150 de camere, in zona garii de nord din capitala.

"In Romania, exista o mare cerere pentru hotelurile mici si curate.Spre deosebire de celelalte state membre UE, in tara noastra lipsesc cu desavarsire hotelurile de doua stele care practica tarife low cost si servicii de calitate, a declarat, secretarul general al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania, Mihai Rasnita.

De asemenea, secretarul general a tinut sa precizeze ca segmentul de hoteluri clasificat cu o stea, lipseste si el in totalitate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
McDonald’s deschide încă un restaurant, în vreme de pandemie.Unde se află acesta
Setari Cookie-uri