Ozone Laboratories Romania a inregistrat in prima jumatate a anului 2008 o cifra de afaceri de 17.5 milioane euro, reprezentand o crestere de 28% fata de acceasi perioada a anului 2007.

”Suntem intr-o perioada in care ne concentram foarte mult atat pe dezvoltarea locala si expansiunea regionala, cat si pe extinderea portofoliului de produse, actiuni care au vizat transformarea companiei intr-un jucator important pe pietele pe care activeaza. Rezultatele financiare sunt in linie cu asteptarile noastre si au fost posibile printr-o serie de investitii in dezvoltarea portofoliului de produse si a extinderii distributiei in retail.” a declarat Christopher Henwood, CEO al grupului Ozone Laboratories.

Compania farmaceutica Ozone Laboratories activeaza in Romania din 2002 si este prezenta in 6 tari din Europa Centrala si de Est.

Ozone deruleaza mai multe parteneriate cu producatori importanti din Europa, Asia si SUA si ofera solutii integrate de sanatate. In Romania, produsele sale ocupa pozitii de top pe piata analgezicelor, vitaminelor si antibioticelor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si