Valoarea totala a investitiei in magazinul de la Suceava, aflat in cadrul centrului comercial Iulius Mall, incluzand stocul de marfa, ajunge la 120.000 de euro, iar compania are in plan noi deschideri de magazine in 2009.

"Anul viitor, planuim deschiderea a inca trei magazine Reaction, dar, in functie de evolutia pietei si de oportunitatile care se vor ivi, vor putea fi mai multe sau mai putine", a spus, citat de NewsIn, presedintele companiei Top Holding, Dan Abramov.

Cifra de afaceri a companiei in 2007 s-a ridicat la 1,5 milioane de euro, iar reprezentantul Top Holding estimeaza ca in urmatorii ani aceasta se va dubla.

Citeste si:

Compania Top Holding a fost infiintata in anul 1992 si colaboreaza cu marci de renume. In perioada 1992 – 2000 a fost distribuitorul pentru Romania al brandului O’Neill, lider in producerea de echipament sportiv, in special pentru surfing. Printre marcile sportive reprezentate au mai fost: Robe di Kappa si Flame.

Din anul 2007, Top Holding este distribuitorul pentru Romania al marcilor de ceasuri si bijuterii ale Grupului Fossil, respectiv al marcilor: Fossil, Emporio Armani, Donna Karan New York, Diesel, Adidas. Din portofoliul companiei mai fac parte marcile: Krizia, Gai Mattiolo, JLO by Jennifer Lopez, Time Force.