Enel Distributie Banat va inlocui o parte din linia electrica subterana de la statia Calnic, judetul Caras-Severin, cu 5 milioane lei, lucrari pentru care va organiza o licitatie deschisa, potrivit companiei.
Cablurile existente vor fi inlocuite cu cabluri noi din aluminiu tripolare cu elice vizibila de 20 kV, din polietilena, pe o lungime de traseu, insumata, de circa 18 km. Lungimea cablurilor ce vor fi instalate este mai mare decat lungimea de traseu, intrucat ar putea fi nevoie de mai multe cabluri pe aceste distante, potrivit datelor companiei.

Contractul va avea o durata de patru luni de la data atribuirii. Companiile interesate trebuie sa depuna cererile de participare pana la 23 ianuarie 2009, cand vor fi deschise ofertele, anunta NewsIn.

Ofertantii trebuie sa prezinte o garantie de participare la licitatie de 41.000 lei si o garantie de buna executie de 10% din valoarea fara TVA a contractului. Cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani a companiilor interesate trebuie sa fie de minim 12,2 milioane lei.

Enel Distributie Banat detine 30.000 kilometri de retea si 1.530 de angajati. Actionarul majoritar al companiei este Enel din Italia.

Enel a preluat participatiile majoritare la trei companii de distributie si furnizare a electricitatii din regiunile Banat, Dobrogea si Muntenia Sud. In prezent, operatiunile Enel in Romania se desfasoara prin companiile Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Enel Distributie Dobrogea, Enel Distributie Banat si Enel Distributie Muntenia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri